TASQUES RECUPERACIÓ S3C VIP

Cadascú de vosaltres, segons el correu enviat, sap quines activitats ha de recuperar.

1 Fer una taula amb tots els MOVIMENTS ARTÍSTICS. Característiques formals i conceptuals.

2 L’activitat del DADAISME o del SURREALISME. Heu de fer la tècnica del collage (amb material de revistes) i/o mixta. Amb EL DADAISME, recordeu que el que feiem era un personatge DADA, mig humà, mig màquina o animal. L’espai on es troba no és tant important. Pot ser neutre. Amb EL SURREALISME, tot és surreal, il.lògic, les coses estan fora del seu context, són d’escales irreals, hi pot haver més d’un personatge. L’espai aquí és important, estrany…tot és com un somni. L’activitat l’heu de treballar en un full DIN A-4.L’activitat l’heu de treballar en un full DIN A-4.

3 L’activitat de treball fotogràfic REPRESENTACIÓ DE DIFERENTS CONCEPTES EN IMATGES.  Feu diferents fotografies amb el mòbil de 10 conceptes o 20 imatges d’internet. Aplica diferents angulacions, enquadraments… Les heu de muntar en un document word al drive anotant: el títol i el concepte en cada fotografia. Els conceptes que podeu treballar són: Amor, abundància, festa, solitud, odi, abundància, igualtat, autoritat, ordre, llum, tendresa, joc, amistat, tristesa, dolor, violènica, misteri, curiositat, desordre, pau.

4 Feu l’activitat fotogràfica de dos objectes, amb els enquadraments (9), angulacions (3) i profunditat de camp (2). Recordeu que cada fotografia l’havieu de nombrar segons cada enquadrament, dintre una carpeta que posi PLANS.

5 Busqueu diferents fotografs (4-5) importants, que han passat a la història del S. XX. Escolliu algunes de le fotografies (unes 10) de tots ells, que siguin representatives pel seu enquadrament, angulació… nombreu-les amb el títol, fotograf i any. Monteu-ho tot, en un word amb el nom FOTOGRAFS S. XX.

6 Escolliul dues fotografies de dos dels fotografs de l’activitat anterior i feu un anàlisis formal, denotatiu i també connotatiu. Comparteix l’activitat amb el nom ANÀLISIS a la carpeta de recuperació.

https://visplasbm.files.wordpress.com/2020/05/guiocc81-anacc80lisi-fotografia-3.pdf

7 Escolliu fer DOS de les CINC activitats del blog del tercer trimestre.

1- SANT JORDI – CORONAVIRUS

2- DIARI FOTOGRÀFIC

3- CAMBRA FOSCA 

4- RETRATS AL COSTAT DE LA FINESTRA

5- RECREACIÓ ARTÍSTICA

En total heu d’entregar CINC activitats.

La data límit per enviar-me’ls és el DIMARTS 9 de juny. Recordeu compartir-me les fotografies dels treballs a la vostra carpeta de VIP S3C nom – RECUPERACIONS.

Ja podeu començar a treballar.
Ja sabeu que podeu comptar amb mi per qualsevol dubte que se us presenti.

Ànims!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s